fredag 21. mai 2010

i dag har me toppa tre:)

Jaudå du las rett, me har toppa tre - med spikes! Scenarioet er ein fin hage der det veks tre seljer ut mot vegen mot sør. Seljene har starta med ei stamme men har fort funne ut at mange er meir sosialt så dei har delt seg i fem seks stammer kvar. Dei er no gode og fullvaksne femten til atten meter høge og lener seg ut over lågspentlinja ved vegen og hagen på andre sida. Noko måtte gjerast.
Eigaren er oppteken av tre og har rimeleg god greie på trestell. Han forstår godt at seljene vert stygge om me toppar dei ned til omlag tre meter over bakken, men så var det dette med innsynet då. Hagen ligg ut mot ein veg som er stengd for biltrafikk men med desto meir fotgjengarar som eigaren vil skjerma seg mot. Dermed enda me opp med dette kompromisset - kapp dei på tre meter så det vert ein slags hekk. Denne kan han også vedlikehalda med håndsag og ein kort stige.
Me skreid til verket som dei gode vandalane me er, spiksa opp og kutta ned og resultatet vart akkurat så forferdeleg som me hadde venta. Det er difor forståeleg nok ikkje med bilete til dette innlegget ;)

2 kommentarer:

  1. Pragmatikken vinner over prinsippa.... Hvor skal verden ende?!?!

    SvarSlett
  2. Den som visste det :) Me har nokre slike pragmatiske tre - likar det dårleg men slik er verda.

    SvarSlett