onsdag 15. september 2010

Dyktige kranførarar

Dette vert siste innlegg om krankurset for no. Det slo meg at eg ikkje hadde skrive noko om ein vesentleg del av kurset nemleg kranane og kranførarane.
Til kurset var det leigd inn to kranar frå T.O. Bull .
Dette er eit stort firma som leverer mange slags lastebil og krantenester. Me fekk ein stor mobilkran og ein stor nok leddkran på lastebil, fine greier, men endå betre var det at me fekk to usedvanleg rolege og dyktige kranførarar. Det er no eingong slik at det er dugleiken til kranføraren som avgjer om oppdraget vert ein tur på silkeføre eller ein kamp på klabbeføre.
Desse to var både røynde og rolege, dyktige karar som gjorde at kursdeltakarane kunne via all merksemd på det som gjekk føre seg i treet i full tillit til at kranen var i gode hender.
Det er no eingong litt spesielt å stå fastspent og kappa store seksjonar langt oppe i eit tre, skal ein i tillegg vera utrygg på kranen så er det definitivt ikkje noko moro!
Eg kan i alle fall anbefala firmaet T.O. Bull og desse kranførarane, skal de ta ned eit tre så kan de trygt ringja til dei, men hugs å spør etter dei to som var med på kurset i felling med kran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar